Så var der tid til at prøve den berømte Valnødde Lagkage fra Svinkløv Badehotel.
Den var meget enkel og nem at lave. Den smagte fantastisk og den har en fyldig og meget mættende smag, sammen med den fyldige chokoladesmag og mokkasmagen. Den knaser og er meget let i bundene.
Opskriften på Valnøddelagkage til 12 personer
3 lagkagebunde:
4 æg100 g sukker
100 g hvedemel
8 g bagepulver
Fyld til valnøddelagkage:
8 dl fløde125 g valnøddebrud (Se beskrivelse nedenunder)
125 g chokolade (jeg brugte en 70 % chokolade fra Toms).
Mokkaglasur:
1 tsk Nescafé flormelis valnødder til pynt.Sådan laver du valnøddelagkagen:
Æg og sukker piskes hvidt.Hvedemel og bagepulver vendes forsigtigt i.
Fordel massen i tre forme eller smør dem ud på et stykke bagepapir, hvor du har tegnet en cirkel.
Bag i 11-12 min ved 200 grader.
Pisk fløden stiv.
Bland valnødder og chokolade i og fordel på de tre bunde. Gerne dagen før.Valnøddebrud:
Smelt 100 g sukker på panden til gylden karamel.Tilsæt 100 g valnødder og rør rundt med den træske til alle valnødder er dækket af karamel.
Hæld det på bagepapir og skær det i skykker, når det er kølet af.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar